marmaras-boat-rental-services-halkidiki

Υπηρεσίες Ενοικίασης Σκαφών στη Χαλκιδική

Χαλκιδική: αγαπημένος προορισμός για χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Οι αμέτρητες παραλίες της σε προσκαλούν να τις εξερευνήσεις με τις ελκυστικότερες από αυτές να είναι προσβάσιμες μόνο από θαλάσσης.

Η ενοικίαση σκάφους λοιπόν είναι η καλύτερη επιλογή για να χαρείτε αυτόνομα τη μαγευτική αίσθηση του ζεστού ήλιου, της δροσερής θάλασσας και της αναζωογονητικής αύρας του Αιγαίου. Μπείτε στην εικόνα και απολαύστε τρισδιάστατα ικανοποιώντας όλες τις αισθήσεις.

Με τις υπηρεσίες bluelagoon-boats σας φέρνουμε πιο κοντά στο όνειρο. Επισκεφτείτε μυστικές και ερημικές τοποθεσίες για ηλιοθεραπεία, μικρά νησάκια για τους λάτρεις του snorkeling και θαυμάστε την ομορφιά της δαντελωτής παραλίας που χαρακτηρίζει την ελληνική ακτογραμμή.

  • Αρμενίστε λοιπόν ελεύθερα με τα καινούρια σκάφη μας. Δίπλωμα χειρισμού δεν απαιτείται, μόνο διάθεση για την εμπειρία.
  • Αν πάλι θέλετε να είστε απλώς επιβάτης και να χαλαρώνετε, έμπειρος χειριστής της bluelagoon-boats, κατόπιν συνεννόησης και διαθεσιμότητας, θα σας συνοδεύσει στην εξόρμησή σας.
  • Για πιο μακρινές αποδράσεις, υπάρχει η δυνατότητα ολοήμερης ενοικίασης φουσκωτού σκάφους μεγάλης ιπποδύναμης, με skipper της εταιρείας, σε διαδρομές που θα σας προτείνουμε (κατόπιν συνεννόησης).
  • Τέλος, σας προσφέρουμε την υπηρεσία Taxi Service, με την οποία, κατόπιν διαθεσιμότητας, μεταφέρουμε την παρέα ή την οικογένειά σας σε παραλίες στο Διάπορο τις οποίες θα σας προτείνουμε ή θα μας υποδείξετε, στις ώρες που επιθυμείτε.