athos

Ετοιμαστείτε για μία καθηλωτική περιήγηση!

Το ταξίδι μας ξεκινά από την όμορφη Βουρβουρού κατά τις 9.30 το πρωί και καθώς πλέουμε παράλληλα με το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, απολαμβάνουμε την υπέροχη θέα του όρους Άθως, ενώ κατευθυνόμαστε προς Καβουρότρυπες για την πρώτη μας βουτιά στα μαγευτικά νερά.

Η ακτή στις Καβουρότρυπες αποτελείται από ένα μαγικό σετ κολπίσκων, που περικλείονται από ένα πανέμορφο πευκόδασος, προσφέροντας μία προσωπική εξωτική εμπειρία στον κάθε επισκέπτη. Τα καλλιτεχνικά σκαλίσματα στα βράχια και η έλλειψη τουριστικών υποδομών συμπληρώνουν το μαγικό σκηνικό που σου κόβει την ανάσα.

Καθώς πλησιάζουμε το Άγιο Όρος και αισθάνεστε την πνευματική αύρα του στο ήσυχο αεράκι, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την θέα των απομονωμένων παλιών μοναστηριών, που στέκουν εκεί για αιώνες, και κτιστήκαν σε τέλεια αρμονία με το φυσικό τους περιβάλλον.

Μετά από την θρησκευτική κατάνυξη, ξεκινάμε για το νησί της Αμμουλιανής και τα Γαϊδουρονήσια, ένα σύμπλεγμα νησιών στρωμένο με λεπτή άμμο και περιτριγυρισμένο από τροπικά νερά. Εκεί μπορείτε να έχετε όλο τον χρόνο να χαλαρώσετε, να κολυμπήσετε και να απολαύσετε το υπόλοιπο της ημέρας.

Η τελευταία μας στάση καθώς επιστρέφουμε, υπόσχεται να είναι εξίσου συναρπαστική, καθώς βάζουμε πλώρη για το νησί του Διάπορου.

Έχει χαρακτηριστεί ως η Καραϊβική της Ελλάδας και ο κρυφός παράδεισος της Χαλκιδικής και σίγουρα όχι χωρίς λόγο. Προσφέροντας γύρω στις 50 διαφορετικές παραλίες, η καθεμία με μοναδικά χαρακτηριστικά και ομορφιά, ίσως γίνει ο ονειρικός σας προορισμός και για τα καλοκαίρια που θα έρθουν.

Επιστρέφουμε στη βάση με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη μας, κατά τις 18.30 το απόγευμα.

Η περιήγηση μπορεί να σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, όπως η παράλειψη ή προσθήκη στάσεων, οι ειδικές προετοιμασίες ή οποιαδήποτε άλλη επιθυμία μπορεί να έχετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα φροντίσουμε για όλα!

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Βουρβουρού – Καβουρότρυπες – Όρος Άθως – Αμμουλιανή – Γαϊδουρονήσια – Διάπορος και επιστροφή

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

9 ώρες | 9.30 – 18.30

ΤΙΜΗ

από 350 ευρώ

ΑΤΟΜΑ

έως 8

ΣΚΑΦΟΣ

Blue Lagoon 78

    Ρωτήστε για Διαθεσιμότητα

    Δείτε τις Τοποθεσίες της Κρουαζιέρας

    Diaporos Panoramic View kavourotripes athos beach ammouliani island drenia gaidouronisia Diaporos Image 26