Υπηρεσία Ενοικίασης Σκάφους ως Ταξί

Καλωσορίσατε στην υπηρεσία ενοικίασης σκάφους ως ταξί! Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία μεταφοράς από τη Βουρβουρού στο νησί του Διάπορου, στα διάσημα Γαλάζια Νερά ή σε όποια άλλη παραλία επιλέξετε, από τις πολλές που έχει το νησί, για να απολαύσετε το μπάνιο σας.

Η ενοικίαση σκάφους ως ταξί είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που επιθυμείτε να μετακινηθείτε με άνεση και ταχύτητα στον προορισμό σας. Σας μεταφέρουμε με ένα αξιόπιστο σκάφος για μια ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία.

Επιλέγοντας την υπηρεσία μας, μπορείτε να απολαύσετε την ομορφιά του Χαλκιδικής καθώς παρέχουμε μετακίνηση από την τοποθεσία Λιβάρι Βουρβουρούς, όπου βρίσκεται και η έδρα της εταιρείας, στις ακτές του Διάπορου που έχετε επιλέξει. Τα καταγάλανα νερά σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε, να κολυμπήσετε και να χαλαρώσετε με την παρέα σας.

Η διαδικασία είναι απλή. Κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας για να ορίσουμε την ώρα που θέλετε να σας μεταφέρουμε στο νησί, όπως επίσης και την ώρα επιστροφής σας. Το έμπειρο προσωπικό μας θα είναι εκεί για να σας υποδεχθεί και να σας οδηγήσει στο σκάφος. Καθώς απολαμβάνετε το ταξίδι προς τον προορισμό σας, μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την εκπληκτική θέα της θάλασσας και των γύρω τοπίων.

Επικοινωνήστε μαζί μας επιλέγοντας την υπηρεσία ενοικίασης σκάφους ως ταξί, για να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία, έχοντας τη δυνατότητα να επισκεφθείτε πανέμορφες παραλίες, προσβάσιμες μόνο από θαλάσσης.

Είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε με παρέα, είμαστε εδώ για να κάνουμε την επίσκεψή σας αξέχαστη.


Gallery


Φόρμα Ενδιαφέροντος


    ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ +30 6980 693971 ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ